saat                                             ana sayfa                            foto
                                          Ana Sayfa         Duyurular         Foto Albüm          İletişim

Aaal Menü

Linkler
  MEB
  Yenimalle MEB
  Sesli 100 Temel Eser

Aaal  Duyuru Panaso
          aaal web sitesi yenilendi.

Ulaşım
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, Başkent Öğretmen Evi ve Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri arasındaki Atatürk Orman Çiftliği arazisinde, korunaklı bir oratmda bulunmaktadır. Aynı zamanda Konya Devlet Yolu üzerinde bulunması sayesinde kolaylıkla ulaşılabilen bir yerleşkededir. Okulumuza Ankara'nın hemen hemen her yerinden tek vasıta ile ulaşım sağlanabilmektedir. Kızılay, AŞTİ, Migros Alışveriş Merkezi gibi noktalar yaklaşık 10-15 dakika mesafededir.

Okulumuza ulaşım olanakları

Okul Servisleri: Öğrencilerimiz okulumuza ulaşımlarını anlaşmalı bulunduğumuz servis araçları şirketleri ile sağlayabilmektedirler. Ankara'nın hemen her noktasına giden servis araçlarımız bulunmaktadır.

Ankaray: Bahçelievler durağı okulumuza 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ankaray ile Maltepe-Kızılay-Dikimevi ve Emek-AŞTİ istikametlerine ulaşım sağlanabilmektedir. Ankaray ile Kızılay'a 10 dakikalık mesafededir.

Otobüs: Okulumuzun bulunduğu Çiftlik Kavşağı'ndan geçmekte olan çift katlı otobüsler ile Beşevler-Tandoğan-Aktepe ve AŞTi-Yüzüncüyıl-ODTÜ istikametlerine ulaşım sağlanabilmektedir. Otobüs ile ODTÜ'ye 15 dakikalık mesafededir.

Dolmuş: Okulumuzun bulunduğu Çiftlik Kavşağı'ndan geçmekte olan dolmuşlar ile Akköprü(Migros)-Ulus ve ODTÜ, Bilkent, Konutkent, K. Pınarı, Gölbaşı istikametlerine ulaşım sağlanabilmektedir. Dolmuş ile Bilkent'e 25 dakikalık mesafededir.

Taksi: Okulumuz giriş kapısı önünde bulunan Başkent Öğretmen evi durağına ait ticarî taksiler günün 24 saati hizmet vermektedir.

tel: (312) 212 60 55-56                         mail : 123132@meb.gov.tr                                                                                                         tasarım : k@rslinizam